Belgische prijs Renault Espace: tussen €34.500 en €45.500

Officieel: Renault Espace 2015 - crossoverNet voor het Autosalon van Brussel van start gaat laat Renault België weten dat de nieuwe Espace start bij €34.500!

De nieuwe Renault Espace zal in de lente op de markt komen en vanaf zijn lancering bestaat het gamma uit drie gekende uitrustingsniveaus: Zen, Intens en Initiale Paris. Ook qua motorisaties zijn er drie mogelijkheden waaronder twee diesels (dCi 130 pk manuele versnellingsbak en dCi 160 pk EDC automaat) en de 200 pk sterke TCe benzinemotor, gekoppeld aan een nieuwe automaat met zeven verzetten. De prijzen gaan van €34.500 (Zen dCi 130 Man.) tot €45.500 (Initiale Paris dCi 160 EDC6).

Standaard krijg je 5 zitplaatsen in de nieuwe Renault Espace, maar voor een beperkte meerprijs (+ €1.000) kan je op alle versies een zevenzitsconfiguratie verkrijgen. Gezien de hogere positionering van de Espace in het Franse gamma krijg je vanaf de basisversie al heel wat lekkers (17″ velgen, Pure Vision full LED’s, panoramische voorruit, R-Link2, parkeersensoren, …), maar voor de fancy gadgets (premium Bose audiosysteem, 4Control chassis, nappaleder, zetelverwarming, massagefuncties, …) moet je richting de topuitvoering(en) gaan.

Vanaf vrijdag kan iedereen deze nieuwe Renault Espace gaan ontmoeten op de Heizel, binnenkort duikt hij ongetwijfeld ook op bij de lokale dealers. Wij kijken alvast uit naar een eerst kennismaking/testrit!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...