Autosalon van Brussel 2015: de opbouw

Autosalon van Brussel 2015: de opbouwHeel binnenkort gaat het 93ste Autosalon van Brussel van start, reden temeer om een tandje bij te steken met de opbouw!

Vrijdag 16 januari gaat het Autosalon van Brussel officieel van start, al mogen de pers en VIP-genodigden een dagje vroeger passeren op de Heizel. Diverse standen in alle mogelijke vormen, kleuren, geuren en formaten zijn nog in een grondige opbouwfase, maar gelukkig weten de vele vakmensen waarmee ze bezig zijn en zal alles op tijd uit de grond rijzen. De persdiensten en marketingsverantwoordelijken draaien ondertussen overuren om te zorgen dat alles tijdig klaar geraakt, terwijl ook wij ons gereed maken om jullie van live beeldmateriaal en heet-van-de-naald berichtgeving te voorzien!

Lees hier alles omtrent het Autosalon van Brussel 2015!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...