Preview: OLED-technologie op BMW M2

BMW OLED technology M2
BMW plant binnenkort een M-model te lanceren met OLED lichttechnologie.

Op de welbekende CES elektronicabeurs debuteerde BMW enkele dagen geleden met de M4 Concept Iconic Lights. Dat licht belangrijk is voor de Beierse constructeur hadden we al kunnen afleiden uit de laserlight-war met Audi, maar nu komen de Duitsers met alweer een (op auto’s) nieuwe technologie. OLED (Organic LED’s) zouden heel binnenkort in de achterlichten van een M-wagen kunnen verschijnen.

Zonder verder in detail te gaan, lijkt de meest voor de hand liggende kanshebber de nieuwe BMW M2. Deze zou op het Autosalon van Frankfurt gelanceerd worden en krijgt naast het vermoedelijk unieke licht-derrière onder de motorkap een 3.0-liter zes-in-lijn met zo’n 380 pk. De eerste wagens worden begin 2016 in het straatbeeld verwacht.

BMW OLED 4 Iconic Lights

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...