Infiniti Q60 Concept komt boven water

Infiniti-Q60-Concept-komt-boven-waterInfiniti blijft stevig in de weer met diverse concepten, deze Q60 Concept is de voorbode voor een premium sport coupé.

Na de snelle Q50 Eau Rouge Concept en knappe Q80 Inspiration starten de Japanners het kalenderjaar met een nieuwe stijlstudie. De Infiniti Q60 Concept komt net zoals de andere modellen met een grote grille, matte/chroom accenten, veel dynamische lijnen en grote 21″ velgen. Momenteel is er slechts 1 foto beschikbaar dus hoe de achterkant eruit ziet is nog een goed bewaard geheim, de volledige onthulling staat gepland voor 13 januari op het Autosalon van Detroit. Voor het interieur koos Infiniti voor een overvloed aan hoogwaardig leder met contrasterende stitching en heel wat koolstofvezel om de sportiviteit te benadrukken.

Als het geheel positief onthaald wordt lijkt een productiemodel een zekerheid, tegen 2016 zouden de tweedeurs Q60’s van de band kunnen rollen in Groot-Brittanië. Daar worden ook de vierdeurs Q50 gebouwd. Om de Amerikaanse markt op gepaste wijze te kunnen bedienen zou de Q60 later ook in Mexico geproduceerd worden.

Op vlak van motoren rekenen we op een efficiënte diesel, leuke benzinemotor en een groene hybrideconfiguratie, de BMW M4 Coupé doet ons al verlangen naar een extra krachtige Q60 met GT-R genen!

update 07/01 – meer beeldmateriaal!

Infiniti-Q60-Concept-komt-boven-water-

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...