Autosalon Brussel 2015: Honda Line-up

Autosalon Brussel 2014 Live: HondaHonda showt tijdens het komende Autosalon de Civic in al zijn gedaantes, ook een nieuwe diesel instapper maakt zijn opwachting!

De Japanners van Honda hebben al meermaals hun strepen verdiend in de racerij, daarom dat ze zonder schroom kunnen uitpakken met hun sportieve lijnen en behoorlijke dynamiek voor de reguliere straatmodellen. De Civic is misschien wel de bekendste en kreeg laatstleden ook een Tourer uitvoering (624 liter kofferruimte) voor de volumeliefhebbers onder ons. Op een productieversie van brutale Type R is het nog even wachten, het conceptmodel komt wel naar de Heizel om de spanning er wat in te houden. De sportievelingen die niet meer kunnen wachten zetten ongetwijfeld hun handtekening op de bestelbon van de Civic Sport die nog wat blitser voor de dag komt met visuele tweaks!

De succesvolle CR-V en bijhorende City Runner variant doen het ook zeer goed in België, met een nieuwe dieselmotor moet het succes zeker nog wat aanblijven. De 1.6-liter viercilinder levert 120 pk en 300 Nm terwijl de CO2 uitstoot beperkt blijft tot 129 g/km. Deze dieselinstapper zal ook leverbaar zijn bij de Civic!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...