Video: Alfa Romeo 4C speelt in op het gevoel

Video: Alfa Romeo 4C speelt in op het gevoelOm de laatste twijfelende Amerikaan te overhalen lanceert Alfa Romeo een passievolle videoboodschap!

In Europa zitten de orderboeken voor de prachtige 4C voor de komende maanden stevig aangevuld en met de nakende onthulling van de 4C Spider – en QV variant? – lijkt het befaamde Alfa Romeo recept terug volledig aan te slaan. Die vibe kunnen ze vervolgens goed gebruiken om meer functionele modellen te gaan verkopen, het eerste zichtbare resultaat volgt in normaal gezien in juni met de langverwachte Giulia sedan. Om de Amerikaanse zieltjes tot dan voor zich te winnen komen de Italianen met een knappe deerne, sensationele actiebeelden en een diepe voice-over… Wij zijn (nog steeds) verkocht!

Lees hier onze rijtest met de Alfa Romeo 4C!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...