Spyshots: BMW 7-Reeks 2015 [G11]

Preview BMW 7-Series
De nieuwe BMW 7-Reeks toont zijn dikke kont.

De nieuwe BMW 7-Reeks komt er binnenkort aan om de Mercedes S-Klasse en Audi A8 opzij te schuiven. Of toch alvast te proberen! Sterk gecamoufleerde wagens waren al eerder gepasseerd, maar nu krijgen we ook de eerste naakte waarheden te zien.

Echt verrassend zijn de foto’s dan weer niet. Het front sluit meer aan bij de meest recente leden van de familie en het achterste ziet er weer een stukje breder uit. Met een beetje verbeelding is achteraan ook de Mercedes S-Klasse Coupé niet veraf.

Een eerste blik op het Autosalon van Genève is nog steeds mogelijk, maar wij verwachten het model eerder in het najaar in Frankfurt. Onder de motorkap zouden we dan voor het eerst een 2.0-liter viercilinder krijgen met 260 pk, maar vanzelfsprekend blijven de gekende zes-in-lijn motoren en een dikke V8 op post. Allemaal een beetje krachtiger, allemaal een beetje zuiniger. Een 6.6-liter V12 topmodel en hybride varianten spreken ook voor zich.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...