Autosalon Brussel 2015: Dream Cars Line-up

Autosalon Brussel 2015 Dream CarsOp het Autosalon kan je eindeloos kijken, vergelijken, analyseren en aankoopintenties tekenen? maar eigenlijk wil iedereen gewoon staan kijken/kwijlen bij de supercars.

Voor een kleine meerprijs van €5 kan je in Paleis 11 jezelf gaan vergrijpen in het bijzijn van een grote horde supercars, opgelet dit Dream Car gedeelte is wel enkel open tijdens het laatste weekend (23 tot 25/01/15). Deze regeling werd voor het eerst toegepast in 2013 en kan rekenen op voldoende begrip bij de constructeurs, dit jaar staan de (lichte) bedrijfsvoertuigen namelijk in de spotlights.

Naast de meest sportieve modellen van Jaguar, Nissan, Mercedes, BMW, Infiniti of Audi komen ook de rasechte sportwagenmerken zoals Lamborghini, Porsche, Aston Martin, Ferrari, Maserati en McLaren naar het Autosalon. Sportiviteit en comfort combineren, dat kan natuurlijk bij Bentley, Alpina en Rolls Royce! Gezien de Belgische nationaliteit van de designer besloot Touring Superleggera hun beeldschone 8C Disco Volante ook maar even voor te stellen. Autobouwer Imperia, onze nationale trots, zal in Brussel aanwezig zijn met hun creatie.

De radicale sportwagenfanaten kijken dan weer uit naar de X-Bow, Radical en Noble modellen, deze laatste heeft zelfs een wereldpremière met hun M600 Convertible! Elektrische rijders zullen hun ding wel vinden bij Tesla en E-Car die bovendien in België ontworpen en gebouwd wordt!

De koning der sportwagens, de Bugatti Veyron, mag hier natuurlijk niet ontbreken. Met de 1.001 pk situeert hij zich op eenzame hoogtes, al staat de Porsche 918 Spyder wat verderop te lonken. In de wandelgangen wordt er gefluisterd over de komst van een Ferrari LaFerrari en mocht McLaren Brussels het voor elkaar zien te krijgen om een P1 te strikken is het kwartet hypercars voltallig!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...