Video: Alfa Romeo 4C Spider is bijna klaar

Video: Alfa Romeo 4C Spider is bijna klaarAlfa Romeo is zo goed als klaar met de ontwikkeling van hun dakloze 4C Spider, twee kleurrijke exemplaren werden reeds gespot tijdens video-opnames!

Met de beeldschone 4C Coupé bevestigde Alfa Romeo al hun goede voornemens in de realiteit. De focus zal terug op kwaliteit, design, sound én rijbelevenis gaan liggen. Een werk van lange(re) adem, maar we gunnen het de prestigieuze Italianen uit Milaan van harte. Hoewel de productie van de 4C – bij Maserati – vrij volgeboekt is voor de komende maanden, zullen ze binnenkort toch een 4C Spider gaan lanceren. Omtrent de naam zijn er nog diverse mogelijkheden, de datum zal rond het Autosalon van Genève liggen (maart 2015).

Visueel bemerken we op deze twee filmsterren naast nieuwe koplampen het jammere verlies van de dubbele centrale uitlaat achteraan, het productiemodel van de 4C Spider zal een reguliere set-up krijgen zoals bij zijn gesloten evenknie. Ook het kloppende hart, een 1750 Turbo Benzina zal hier een aangename 240 pk en 350 Nm leveren, voldoende om in minder dan 5 tellen 100 km/u aan te tikken. Wil je nog beter genieten van de brullende viercilinder, ga dan maar even langs bij de dealer om je interesse op papier te zetten.

Lees hier onze rijtest met de Alfa Romeo 4C!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...