Preview: Top Gear Patagonia Special

Top Gear Patagonia Christmas Special
Top Gear UK lost de eerste details over de Christmas special van dit jaar.

Een nieuw seizoen krijgen we nog niet meteen, maar in tegenstelling tot vorig jaar moeten we alvast niet wachten tot maart op de befaamde Top Gear Christmas Special. Dit jaar zal het eerste deel uitgezonden worden op 27 December, het tweede deel volgt al een dag later.

Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May trokken voor de gelegenheid naar Patagonia, waar ze een ruim 2.000 kilometer lange reis tot aan de meest zuidelijke stad ter wereld maakten. Wapens van dienst zijn de Porsche 928, een Lotus Esprit en een Ford Mustang. Moerassen, stranden, ski-hellingen en vanzelfsprekend een autovoetbalmatch staan op het programma. Top Gear belooft ook nog gebroken beenderen, mechanische mankementjes en enkele koeien. Nog een dikke twee weekjes wachten en kijken maar! (Via: TopGear)

Top Gear Patagonia Christmas Special 2

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...