Autosalon Brussel 2015: Toyota Line-up

Autosalon Brussel 2015: Toyota Line-upToyota speelt op het Autosalon van Brussel met 4 thema’s (fun, adventure, family en hybrid) en presenteert de nieuwe Grand Prius+, de nieuwe Yaris, de nieuwe AYGO en de CH-R concept!

Dit jaar kan je de Japanners van Toyota terugvinden in Paleis 4 op het nationale Autofeest in Brussel. Met een breed gamma hebben ze voor elk wel wat wils mee. Zo zijn er onder meer de Belgische premières van de Grand Prius+ (facelift), Yaris (facelift) en AYGO. De CH-R Concept Car stond in oktober nog op het Autosalon van Parijs en doet nu ook Brussel aan. In de nabije toekomst moet deze stijlstudie zichzelf vertalen in een nieuwe C-segment crossover.

Onder de Adventure noemer vinden we grote RAV4 terug met enkele modeljaar 2015 updates en een gloednieuw uitrustingsgamma, maar de legendarische Land Cruiser V8 en Hilux zijn natuurlijk ook van de partij. Bij Family vinden we de praktische en functionele Toyota’s terug zoals de Verso (mét BMW dieselmotor), Verso S, Avensis en de Auris Touring Sports. In het Fun gedeelte staan de Yaris en AGYO broederlijk naast elkaar!

Wie Toyota zegt, zegt natuurlijk ook hybrides. Maar liefst zeven miljoen exemplaren wisten ze al te produceren, in België is zelfs één-op-vier Toyota’s voorzien van een blauwe HSD badge! Zonder al te veel rijplezier te moeten inboeten scoren de hybrides veel punten met het gering verbruik en de fiscale voordelen. Op de Heizel staan de Yaris Hybride, Auris (Touring Sports) Hybride en de nieuwe Grand Prius+ te lonken naar de gunst van de twijfelende koper!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...