Video: Chris Harris is terug!

Chris Harris on CarsGuess who’s back on Youtube: Mr Chris Harris!

Chris Harris maakte enkele jaren geleden de gewaagde overstap van de papieren automedia naar het internet en deed dat zeker niet slecht. We waren dan ook snel verkocht aan zijn video’s. Met de steun van Google konden ze het /DRIVE kanaal een jaar lang goed runnen met diverse lekkere videoreportages, maar om dat verder te zetten waren ze gedwongen om bepaalde content betalend te maken.

Dat was niet naar de zin van Chris “Monkey” Harris en dus startte ie maar gewoon een eigen kanaal. Na een stevige grabbel in videoton werden er direct enkele interessante reviews geüpload (Ferrari LaFerrari, Jaguar F-Type R, BMW M3, Alfa Romeo 4C, …) in zijn gekende stijl. Subscribe dus allemaal op “Chris Harris on Cars” en mis niets van misschien wel de beste online autojournalist van het moment!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...