Video: Kimi Räikkönnen scheurt in een F12 Berlinetta over Fiorano

Video: Kimi Räikkönnen scheurt in een F12 Berlinetta over FioranoDe Ferrari F12 Berlinetta gaat al enkele jaren mee, toch bezit deze gracieuze GT nog meer dan voldoende potentieel. F1 piloot Kimi Räikkönnen bewijst dat even tijdens een powerlap rond het eigen Fiorano circuit!

Met nog maar één Grand Prix te gaan dit weekend in Abu Dhabi – mét dubbele punten om het geheel wat spannend te houden – kijken de meeste piloten al reikhalzend uit naar een welverdiende pauze. De Finse Kimi Räikkönnen moest toch laatstleden nog even wat mediaverplichtingen afwerken in een bloedsnelle F12 Berlinetta voor zijn Ferrari werkgever, het leven van een F1 piloot is duidelijk niet altijd rozengeur en maneschijn..

Bekijk even hoe Mr Iceman met volle overgave de 6.0-liter V12 en zijn 720 pk’s aanspreekt!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...