Spyshots: Porsche 911 Turbo facelift [2015]

Spyshots: Porsche 911 Turbo facelift [2015]Ook voor de 991 Turbo plant Porsche binnenkort een opfrisbeurt!

Goed nieuws voor de vele fanboys (m/v met talent) van de snelste 991 die je momenteel kan verkrijgen bij de Porsche dealer. De 991 Turbo en derivaten sieren het Belgische wegdek al sinds 2013, tegen de zomer van 2015 zou er alreeds een facelift voorgesteld worden. Stilstaan is achteruitgaan, zeker in het hogere regionen van het sportwagensegment. In tegenstelling tot die andere nakende Porsche facelift verwachten we hier geen viercilinder, de geblazen 3.8-liter flat-six zou zelfs een twintigtal pk’s erbij krijgen en aftikken op een 540 pk, de krachtere Turbo S variant zou pas genoegen nemen met 560 paarden!

Naast een update van alle veiligheids- en multimediasystemen wordt ook het interieur wat opgefrist en zal het stuurwiel van de 918 Spyder naar alle waarschijnlijk ook hier zijn opwachting maken. Aan de buitenzijde zullen er ook enkele beperkte wijzigingen plaatsvinden,  zo kunnen we op onderstaande spyshots kunnen al nieuwe LED dagrijlichten en uitlaatstukken herkennen. Vermoedelijk krijgen we ook nieuwe verlichting en een gewijzigde spoiler, op de officiële bevestiging moeten we wel nog een tijdje wachten. Grote kanshebber voor een eerste kennismaking met de gefacelifte Porsche 991 Turbo is het Autosalon van Genève in maart 2015.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...