Officieel: Porsche Panamera Exclusive Series

Porsche Panamera Exclusive Series Edition
Op het Autosalon van Los Angeles toont Porsche deze zeer exclusieve Panamera met 570 pk.

Wie de meest luxueuze Porsche Panamera in de catalogus toch niet exclusief genoeg vond, kan vanaf nu kiezen voor de Panamera Exclusive Series Edition. Deze gepeperde versie werd gebaseerd op de Turbo S Executive (met 150 mm langere wielbasis) en heeft onder de motorkap een 4.8-liter V8 met 570 pk en 750 Nm, zelfs 800 Nm in overboost. Het aantal exemplaren blijft bovendien beperkt tot 100 stuks, waarbij elk geniet van een unieke dubbele kleurstelling. Sterker nog, het Deep Black Metallic met Chestnut Brown werd met de hand gespoten.

Binnenin begroet de geur van Poltrona Frau leder je met een Agatha Chestnut Brown kleurtje. Personen op de achterbank genieten van een nieuw Rear Seat Entertainment System Plus met twee 10,1-inch touchscreen schermpjes. Een camera werd op elk ingebouwd net als een DVD-speler, met geluid verzorgd door Burmester of via de draadloze hoofdtelefoons. Vanzelfsprekend vind je in het interieur ook een limited edition tag met het exacte nummer van jouw exemplaar.

Het gaat ook vlot vooruit in de Panamera Exclusive Series Edition: de PDK transmissie transfereert alle paarden naar de vier zwarte 20-inch Sport Classic wielen met een sprint van 0-100 km/u in amper 3,9 seconden als resultaat. Op de Autobahn passeer je diverse sportwagens, want deze Panamera topt pas bij 310 km/u. Natuurlijk komt een exclusief karakter en al dat handwerk aan een prijsje: kopen gaat bij de buren vanaf 249.877 euro en wie nog geld over heeft kan een matching Poltrona Frau 5 stuks bagageset bijbestellen.

Lees hier onze rijtest met de Porsche Panamera S-E Hybrid!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...