50 Jaar Ford Mustang

Ford Mustang 2015
Wie de nieuwe Ford Mustang nog dit jaar op eigen grondgebied wil zien, rept zich zondag best naar Autoworld.

Ook al jarenlang fan van de Ford Mustang? Tijdens de herfstvakantie loopt er in Autoworld een “50 Years Mustang” exhibitie die de verjaardag van de legendarische Muscle Car viert met een hele tocht door de geschiedenis van het model. Meer dan 40 Mustangs zullen te bewonderen zijn, waaronder de officiële reconstructie van Eleanor uit Gone in 60 Seconds.

Wie echter ook benieuwd is naar de nieuwste reïncarnatie van de iconische ‘Ponycar’, moet zeker op zondag 26 oktober richting Autoworld trekken, want dan zal de wagen tussen 10u en 12u ’s morgens aanwezig zijn. Het is de enige kans om het model nog dit jaar op Belgische bodem te zien!

Later komt de wagen natuurlijk ook in de Belgische showrooms te staan, maar daar zullen we toch nog even moeten op wachten. De nieuwe Ford Mustang komt met drie motorisaties, waarvan de 2.3-liter EcoBoost in België de meest logische keuze lijkt: 310 pk en 433 Nm, meer dan de 3.7-liter V6! De meest begeerlijke lijkt ons dan weer de Ford Mustang GT, met een goede ouderwetse 5.0-liter V8 en 435 pk. In de Verenigde Staten betaal je voor de allerduurste Mustang GT Premium amper 36.100 dollar, maar helaas zijn de Belgische prijzen nog niet bekend.

Ford Mustang Eleanor

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...