Officieel: Coyote S, met ingebouwde camera!

Coyote-SDe bekende raderverklikker is bijzonder populair in België, met diverse nieuwe innovaties voor de Coyote S wil men een vervolg breien aan dat succesverhaal.

In tegenstelling tot de illegale radar jammers of politiescanners uit de vorige eeuw werkt de Coyote verklikker op een legale basis van vaststellingen door de community en een stevige brok cloud-computing. Ziet een mede-Coyote een (mobiele) flitspost, dan kan die dat vervolgens melden met een eenvoudige druk op een knop. Iedereen die daar passeert zal een gepaste melding krijgen, indien de arm der wet al weer vertrokken is kan dat ook doorgegeven worden. Op deze manier worden ook de flitsgevoelige locaties duidelijk, ook deze geeft je kleine kameraad op het dashboard weer.

Getest nieuwe Coyote v3 raderverklikker

Getest nieuwe Coyote v3 raderverklikkerGetest nieuwe Coyote v3 raderverklikker

Met meer dan 3 miljoen Coyote gebruikers – waarvan 500.000 in België – krijg je zo een mooi netwerk, uiteraard allemaal om hun steentje bij te dragen tot de verbetering van de verkeersveiligheid. Het Coyote systeem werd opgericht in 2005 maar geniet voornamelijk de laatste jaren van een stevige interesse, na de Coyote v2 werd er in 2013 diverse filefuncties toegevoegd aan de Coyote v3. Ook kwam er een aangepaste behuizing voor motorrijders op de markt terwijl een functionele app voor smartphones (iCoyote) natuurlijk niet meer kon uitblijven.

Coyote S 2014

Met de Coyote S wordt het geheel wederom wat verbeterd (nieuwe meldingen voor verminderde zichtbaarheid, gladde weg, slecht wegdek of spookrijders), al zijn het vooral de nieuwigheden die indruk maken. Zo verwelkomen we een geïntegreerde camera achteraan waardoor je de aanduidingen en gevaren direct op de weg geïntegreerd ziet. In geval een aanrijding kan je ook de laatste 10 minuten beeldmateriaal opslaan, de dashcam-rage zal hierdoor nog niet direct van de baan zijn. Dankzij een volledig stemgestuurde bediening kan je de Coyote S ook volledig handenvrij bedienen en je focus op de weg houden.

Coyote S 2014

De iCoyote app krijgt eveneens deze gloednieuwe interface en dashcam view, ook werd het systeem compatibel gemaakt met MirrorLink. Deze technologie zal de komende jaren komen opzetten en garandeert de mogelijkheid om je smartphone applicaties weer te geven op het navigatiesysteem van je wagen. Bijna alle grote autoconstructeurs (VW, Mercedes, Hyundai, Honda, Mazda, …) hebben al toegezegd om MirrorLink te ondersteunen, al zal dat waarschijnlijk pas merkbaar worden over enkele jaren. Nog minder omslachtig (kabels, lege batterij, houder, …) is de geïntegreerde iCoyote die je momenteel al terug kan vinden bij Volvo, Renault en Peugeot/Citroën. In de nabije toekomst zal je ook bij Toyota modellen (met het Touch 2 GO (Plus) systeem) van deze toepassing kunnen genieten dankzij een nieuw samenwerkingsverband!

Coyote-S-2

Voor de papa of tante die heel veel op de baan is zal deze Coyote S wederom het ideale cadeau zijn voor onder de kerstboom. Je kan gebruik maken van de online webshop op de website, via de retailers of bij hun gloednieuwe Coyote Stores! Na de opening in februari van de eerste Brand Store in Waver kwamen er pijlsnel vestigingen bij in Luik, Antwerpen en Brussel. Nummer #5 kan je sinds kort terugvinden te Gosselies in de lokale Media Markt vestiging.

Getest nieuwe Coyote v3 raderverklikker - trajectcontrole

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...