Officieel: BMW M4 DTM Champion Edition

BMW M4 DTM Champion EditionMarco Wittmann won dit jaar voor BMW het DTM kampioenschap, een feestelijke M4 editie kon natuurlijk niet uitblijven!

Na 10 races in 2014 werd dit weekend op de Hockenheim Ring duidelijk dat BMW de Deutsche Tourenwagen-Masters – DTM in de volksmond – titel binnenhaalde in navolging van Mercedes en Audi. Marco Wittmann reed met nummer 23 en dat is dan ook het aantal M4 Champion Edition’s die gebouwd zullen worden, allen voorzien van een Alpine White koetswerkkleur. Ook de zijruiten krijgen “WIT” en “Champion” stickers, waarmee het sowieso duidelijk moet worden voor je buurman dat je met iets speciaals rondrijdt!

Deze unieke BMW M4 Coupé is voorzien van diverse Performance Parts en de koolstofvezel motorkap kreeg het gezelschap van kleurrijke strepen die we ook achteraan bemerken. Binnenin het interieur heerst er voornamelijk een alcantara en carbon sfeer, maar de handtekening van Marco kreeg natuurlijk ook een prominente plaats. Motorisch werden er geen aanpassingen gedaan, het blijft dus gewoon bij de reguliere 431 pk en 550 Nm koppel. Nul-naar-honderd op een willekeurig (Duits) circuit is dus nog steeds voorbij in 4,1 seconden! Interesse? Pols maar even bij de lokale Bimmer dealer!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...