Officieel: BMW 1-Reeks DTM Sport Edition

BMW 1-Reeks DTM Sport Edition
Naast een M4 DTM Champion Edition lanceert BMW ook een 1-Reeks DTM Sport Edition.

Niet elke DTM-fan heeft voldoende centjes voor een BMW M4, maar wil de overwinning van Marco Wittmann toch op gepaste manier vieren. Daarom lanceert BMW nu ook de 1-Reeks DTM Sport Edition, een speciale versie die het traditionele M Sportpakket vanaf november vervangt. Klanten die hun 1-Reeks met M Sportpakket al in bestelling hadden, krijgen een prijsreductie tot maar liefst 2.900 euro.

De nieuwe DTM Sport Edition krijgt een nieuwe set 18-inch Star-spoke lichtmetalen velgen, xenon koplampen en interieuraccenten in hoogglanzend zwart. Verder is het pakket identiek aan het M Sportpakket, dus de M4 DTM Champion Edition blijft weliswaar sowieso iets exclusiever.

DTM 1-Reeks Marco Wittmann

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...