Video: overzicht Autosalon van Parijs

Video: overzicht Autosalon van ParijsLopen jullie nog even mee met de belangrijkste nieuwigheden van op het Autosalon van Parijs?

In Parijs kan je nog tot zondag 19 oktober zelf alle (on)belangrijke nieuwigheden – en babes! – gaan afchecken, voor diegenen die de lange snelwegtrip niet zien zitten hebben we nog wat bewegend beeld. De nieuwe Renault Espace is waarschijnlijk dé (lokale) ster van ’t salon, al zijn er nog heel wat interessante nieuwkomers. Qua pk geweld kijken we dan natuurlijk naar de Mercedes-AMG GT en C 63 AMG, Infiniti Q80 Inspiration Concept en Ferrari 458 Speciale A terwijl ook de Volkswagen XL Sport en Lamborghini Asterion uitpakken met interessante cijferwaardes!

Iets minder krachtig is de Jaguar XE waarnaar menig (lease)rijder reeds reikhalzend naar uitkijkt, ook wij tellen Sinterklaas-gewijs af naar het moment dat we de sleutels toegeworpen krijgen voor een rijtest. De laatste telg van de Fiat Cinquecento familie, de 500X, kreeg de wereld ook voor het eerst volledig te zien in de stad van de liefde.

Na dit Europese avontuur focussen de constructeurs zich nu op de Amerikaanse markt met een komend Autosalon van Los Angeles in november en Detroit in januari. Voornamelijk die laatste is samen met Genève het belangrijkste auto-evenement, toch kijkt menig Belg waarschijnlijk het meeste uit naar het Autosalon van Brussel dat dit jaar start op 16 januari!


Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...