Video: Lamborghini Huracan GT3 teaser

Video: Lamborghini Huracan GT3 teaserLamborghini gaat natuurlijk ook racen met de nieuwe Huracan in het GT3 kampioenschap!

Nu de leveringen van de Lamborghini Huracan LP610-4 vlotjes beginnen te lopen kunnen ze in Sant’Agata beginnen kijken naar enkele afgeleide varianten. In augustus kregen we al een LP620 Super Trofeo versie, nu staan ze te poppelen in de coulissen om de Huracan GT3 te onthullen. Deze zal de gefacelifte Gallardo GT3 opvolgen in het volgende raceseizoen, deze onderstaande beelden werden geschoten tijdens de shake down op het circuit van Vallelunga in Spanje.

Als basis werd de reguliere Lamborghini Huracan genomen die vervolgens in GT3 racespec werd gebouwd. Geen airco, isolatie, navigatie- of multimediasysteem maar vierpuntsgordels, een rolkooi en een circuitminded setup voor de ophanging en transmissie. De 5.2-liter V10 zal op zijn beurt ook wel nog wat wijzigingen ondergaan zodoende alle deelnemers met gelijke wapens strijden, de BMW M6 GT3 kijkt al uit naar een eerste kennismaking. Die zullen plaatsvinden op ondermeer Monza (Italië), Silverstone (VK) en onze eigenste 24u van Spa!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...