Uittip: Zoute Grand Prix 2014

Uittip: Zoute Grand Prix 2014De liefhebbers van zowel classic cars als hypermodern pk geweld worden dit weekend terug aan de kust verwacht voor de Zoute Grand Prix!

Wat ooit begon als een klein evenement met een beperkt deelnemersveld lijkt stilaan op weg te zijn naar een blijvend succes. De 2014 editie van de Zoute Grand Prix ziet het terug wat groter en splitst de activiteiten op onder grote 5 pijlers. De veilingsliefhebbers kunnen terecht bij de Zoute Sale by Bonhams, oldschool bolides kunnen deelnemen aan een uitgebreide Zoute Rally, terwijl recentere sportwagens – jonger dan 20 lentes – hun ding kunnen doen tijdens de Zoute GT Tour.

Op het golfterrein van Knokke – waar anders? – kan je tijdens het weekend nog genieten van een Zoute Concours D’Elegance. Jammer genoeg enkel toegang tegen betaling, al zie je hier wel een hoop unieke bolides die niet vaak in het straatbeeld terug te vinden zijn. Het meest interessante gedeelte van de ZGP ’14 is natuurlijk de vrij toegankelijke Zoute Top Marques. Op de zeedijk en nabij het Albertplein presenteren de prestigieuze (luxe)merken de crème de la créme van hun aanbod. Nog nooit een Bugatti Veyron, Lamborghini Aventador of Alfa Romeo 4C in levende lijve (samen) gezien, dit weekend dan maar afzakken naar de meest mondaine badstad der Belgische badsteden. Bekijk de website voor meer informatie én het volledige programma hier!

Nog steeds aan het twijfelen?
Bekijk onze fotoreportages van de Zoute Grand Prix 2010 en 2013

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...