Impressie: Volkswagen Golf Sportsvan Alltrack

Impressie: Volkswagen Golf Sportsvan AlltrackZou er nog plaats zijn binnen het Volkswagen gamma voor een avontuurlijke Golf Sportsvan?

De Volkswagen Golf hoeft al enkele jaren geen introductie meer, de Sportsvan is daarentegen minder gekend onder het grote publiek. Vroeger sprak je nog over de Golf Plus maar de hippe marketingsmannen uit Wolfsburg vonden dat er een betere naam nodig was voor het model in kwestie. De Golf Sportsvan is iets groter, hoger en langer en is daarmee zeer populair onder de senioren met de hogere zitpositie.

Een Golf Sportsvan met vierwielaandrijving – 4Motion bij Volkswagen – is momenteel nog niet te vinden in de catalogus, maar gezien de recentelijke toevoegingen van enkele avontuurlijke Alltrack versies voor de Golf Variant en de Passat zouden we zoiets in de toekomst wel kunnen krijgen. Een andere bumperset, wat meer bodemvrijheid en extra beschermingsplastiek voor de wielen en stoere Alltrack badges: klaar is kees! Computervirtuoos X-Toni was alvast behulpzaam en creëerde deze impressie, produceren die handel zeggen we!

Impressie: Volkswagen Golf Sportsvan Alltrack

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...