Spyshots: Alfa Romeo 4C Quadrifoglio Verde

Spyshots: Alfa Romeo 4C Quadrifoglio VerdeOok van de beeldschone 4C zal Alfa Romeo een extra sportieve Quadrifoglio Verde variant uitbrengen!

De Alfa Romeo 4C is de belichaming van alle kernwaarden van de Italianen: luid, levendig, speels en knap. De 1.7-liter Turbo Benzina weet hier 240 pk los te wekken op een bijzonder aangename manier, toch kan het nog wat beter.. Daarom komt er ook een Quadrifoglio Verde – klavertje vier – variant van de compacte sportwagen.

Het klassieke “sportversie” recept hier toepassen is niet mogelijk want de Alfa Romeo 4C ademt sportiviteit alreeds op alle mogelijke vlakken. Visueel zou het kunnen gaan om een meer agressieve uitstraling met een nieuwe voor- en achterbumper, grotere velgen en extra verluchtingsgaten achteraan. Die zullen nodig zijn als het vermogen van de viercilinder stijgt, 300 pk zou technisch gezien perfect haalbaar zijn.

Alfa Romeo wist ons te vertellen dat er elk jaar speciale versies en updates zullen komen, voor 2015 staat de dakloze 4C Spider alreeds op de planning. Dat zorgt ervoor dat we de 4C Quadrifoglio Verde niet voor 2016 moeten verwachten, al bewezen de Italianen eerder al dat ze een bijzondere productieplanning hanteren!

Lees hier onze rijtest met de Alfa Romeo 4C!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...