McLaren 625C is Aziatische instapper

McLaren 625C Club is Aziatische instapperMcLaren lanceert specifiek voor onze Oosterse vrienden een 625C instapper variant, deze keer verwijst de C naar Club.

De McLaren 625C krijgt zoals de naam al doet vermoeden slechts 625 pk en 610 Nm terwijl de 650S broer het toch met 25 pk extra doet. De twin turbo 3.8-liter V8 blijft gelukkig wel trouw op post en zorgt voor een nul-naar-honderd tijd van 3,1 seconden en een topsnelheid van 333 km/u. De term instapper is dus vrij relatief gezien.

De McLaren 625C Coupé en Spider zullen het eerst beschikbaar worden bij de officiële dealer in Hong Kong, deze verkocht een significant aantal exemplaren en krijgt daarvoor wat erkenning. Later komt de wagen natuurlijk vrij beschikbaar in de Aziatische regio, als je écht een 625C wilt kan je waarschijnlijk wel iets regelen bij McLaren Brussels. Prijzen werden niet gecommuniceerd en qua looks is het ook allemaal zeer herkenbaar, de heren uit Woking verklaren wel enkele technische updates en een verbeterde ophanging.

McLaren 625C Club is Aziatische instapper

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...