Koop online een Suzuki Swift en ga op citytrip!

Koop online een Suzuki Swift en ga op citytrip!Bij Suzuki België houden ze wel van een leuke stunt, wie nu een e-Swift koopt mag op citytrip. De terugrit is per direct de eerste kennismaking met je nieuwe wagen!

Suzuki lanceert hiermee nogmaals een unieke online verkoopsactie. In het verleden waren er al eens 20 iSwifts – mét internet abonnement – enkel en alleen te koop via de online webshop, nu koppelen ze de aankoop aan een leuke citytrip van 3 dagen. Als gelukkige eigenaar rij je na deze culturele ervaring gewoon naar huis. De actie loopt tussen 29 september en 30 oktober, elke maandag en donderdag communiceert Suzuki via haar Facebookpagina naar waar je mag vliegen. De eerste twee bestemmingen kunnen we je wel al meedelen: Barcelona en Milaan!

De tien Suzuki e-Swifts komen allemaal met vijf jaar garantie en een 1.2-liter benzinemotor met 94 pk, goed voor een beperkt verbruik van ongeveer 5 liter per 100 km. Ook de uitrusting werd wat opgeleukt voor deze actie, zo krijg je radio/cd/mp3/USB speler, cruise control, LED dagrijlichten, elektrisch bediende ramen, zeven airbags, elektrisch bediende en verwarmde buitenspiegels en centrale vergrendeling met afstandsbediening. Prijs voor deze bruine/zwarte/witte stadswagen én citytrip: €13.199!

Nood aan een nieuwe wagen én zin in een gratis trip, hou dan zeker de campagnewebsite in de gaten vanaf 29/09!

Lees hier onze rijtest met de Suzuki Swift Sport!

Koop online een Suzuki Swift en ga op citytrip!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...