Officieel: Renault Espace 2015

Officieel: Renault Espace 2015 - crossoverRenault geeft vandaag de eerste foto’s vrij van de nieuwe Espace, opmerkelijk genoeg is hij nu een crossover geworden!

What’s in a name natuurlijk.. Met zeven zitplaatsen en een ruim/licht interieur val je technisch gezien nog steeds in het multiple purpose vehicle segment, maar Renault wil naar alle waarschijnlijkheid wat profiteren van de populariteit van het crossover segment. Visueel zit de designlijn van de nieuwe Renault Espace alvast zeer goed, we herkennen op deze eerste officiële foto’s grote delen van het Initiale Paris Concept met een snuifje Captur.

Behalve dit beeldmateriaal blijft het vrij stil in het Franse kamp, maar volgende week willen ze natuurlijk groots uitpakken op hun eigenste Autosalon. Net voordien verwachten we ook wat interieurfoto’s, technische details en het motorenaanbod. We verwachten alvast ook de intrede van de nieuwe 1.6 dCi die de bestaande tweeliter diesel op termijn zal vervangen.

Update 13/01 – de prijzen!

UPDATE – LIVE FOTO’S:

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...