Mercedes AMG GT Edition 1 is bijzonder (grijs)

Mercedes AMG GT Edition 1 is bijzonder grijsDe sportieve AMG divisie van Mercedes is niet te stoppen, nu duiken er foto’s op van een AMG GT Edition 1!

De Mercedes-AMG GT is de meest recentelijke toevoeging aan het sportieve gamma van de Duitsers uit Stuttgart, te verkrijgen met 460 pk en 510 pk dankzij een nieuwe geblazen achtcilinder van vier liter groot. Deze AMG GT krijgt de belangrijke taak om de plaats van de SLS AMG in te nemen – maar noem hem niet dé opvolger, al zal hij goedkoper en dus meer bereikbaar worden voor Jan Modaal. Na een lange mediacampagne en spectaculaire onthulling komt het derde luik nu ook wat vroeger dan voorzien naar buiten: een extra dikke Edition 1 uitvoering!

Ergens op het internet dwaalden deze twee gelikte foto’s van de AMG GT Edition 1. Naast een licht gewijzigde voorbumper die iets aggresiever voor de dag komt is de belangrijkste nieuwkomer een vaste spoiler achteraan. Binnenin zouden we onder meer gele accenten en stiksels terugvinden, terwijl de reguliere AMG GT voor rood gaat. De Edition 1 uitvoeringen kwamen in het verleden steeds met een leuke striping. We verwachten echter geen motorische aanpassingen.

Begin 2015 zou deze nieuwe sportwagen in productie gaan, dus als je wat geluk hebt kan deze Benz volgende zomer dus al op de oprit staan! Prijzen werden er nog niet gecommuniceerd, al hopen we dat Mercedes ons die op het Autosalon van Parijs zal meedelen. Of deze AMG GT Edition 1 daar ook zijn debuut zal maken, is ook niet helemaal duidelijk.

Mercedes AMG GT Edition 1 is bijzonder grijs

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...