Infiniti Q80 Inspiration Concept smaakt naar meer

Infiniti Q80 Inspiration Concept smaakt naar meerInfiniti is nog steeds karig met informatie, maar schenkt ons toch een duidelijke foto van de Q80 Inspiration Concept.

Het luxemerk van Nissan begint net iets te veel de Duitse concurrentie te kopiëren, met hun eindeloos lange mediacampagne waar de buzz steeds levendig wordt gehouden met beperkte impulsen. Op de duidelijke foto zien we een elegant lijnenspel, grote velgen en een immens panoramisch zonnedak dat doorloopt tot geheel achteraan. Omdat deze Q80 de Concept naamgeving meekrijgt hebben de designers natuurlijk wat meer vrijheid, al hopen we dat het uiteindelijke vlaggenschip heel wat zal meenemen.

Infiniti gaf naast (veelbe)lovende woorden omtrent het interieur en de bouwkwaliteit nog de afmetingen mee van dit conceptmodel: 5,06 meter lang, 2,03 meter breed en 1,35 m hoog. Inzake motorisatie tasten we nog steeds in het donker,  al vermoeden we dat we hier een hybride krachtbron mogen verwachten. Gezien de innige band met Mercedes zou dat wel eens de plugin hybrid uit de S500 kunnen zijn! Volgende week zullen de Japanners de Q80 in zijn volledigheid onthullen op het Autosalon van Parijs, waar we hopen alle noodzakelijke informatie te verkrijgen.

Infiniti Q80 Inspiration Concept smaakt naar meer

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...