Mercedes C63 AMG (S) komt boven water [Edition1]

Mercedes C63 AMG (S) komt boven water [Edition1]De Duitse website van Mercedes wou de nieuwe C63 AMG niet langer verbergen, waardoor we net iets vroeger dan voorzien kennis kunnen maken met de snelle C-Klasse!

De webmaster van Mercedes Duitsland zal hiermee een drukke woensdagochtend hebben, al is het bijna onmogelijk geworden om een model tot de allerlaatste seconde geheim te houden. Met deze eerste foto’s hebben we alvast een mooi beeld van wat we mogen verwachten, voornamelijk de extra dikke Edition 1 variant is reeds duidelijk te zien. Motorisch zouden we net zoals bij de nieuwe Mercedes-AMG GT twee varianten krijgen, beiden van kracht voorzien door de 4.0-liter V8 met twee turbo’s.

De reguliere C63 AMG stuurt 475 pk en 650 Nm richting de achterwielen, waarmee hij de befaamde stoplichtsprint in 4,2 seconden klaart. De topsnelheid ligt naar Duitse gewoonte op 250 km/u. De Mercedes C63 AMG S komt visueel nog wat dikker voor de dag, al zit het verschil hem toch in het vermogen. Hier levert de achtcilinder maar liefst 510 paarden en 700 Newton’s aan de vier wielen, de chrono is nog een fractie (0,1s) scherper dan zijn broertje.

Als alles goed loopt, krijgen we morgen alle mooie foto’s, actiebeelden en technische uitleg. Normaliter komt de C63 AMG Break ook meteen mee naar buiten.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...