First World Problems: Jaguar F-Type Coupe of Cabriolet?

First World Problems: Jaguar F-Type Coupé of Cabrio?Vroeger waren coupé’s voor macho’s en cabrio’s voor vrouwen, tegenwoordig kunnen we ons wel vinden in beiden. Maar als je écht moet kiezen, ga je dan voor een Jaguar F-Type Coupé of Cabriolet?

Beiden zijn beschikbaar met krachtige, zeer krachtige én immens krachtige motoren, maar het verschil zit hem natuurlijk in de carrosserievorm. De Jaguar F-Type Coupé kan misschien net iets sterker uitpakken op visueel vlak dankzij de slanke aflopende daklijn, maar zo’n brullende zes- of achtcilinder hoor je natuurlijk liever in vol ornaat. Prijsmatig scoor je met de Coupé ook een voordeel, al zullen deze later minder waard zijn op de occasiemarkt. Niet dat we de eigenaars van Jaguar’s jongste sportwagen willen aanzetten tot de verkoop van hun katachtige, in tegendeel zelf. Dagdagelijks gebruiken en zo de omstaanders trakteren op een stevige portie automotive pleasure. Rest je enkel nog de keuze: de dakloze Cabriolet of de Coupé?

Jaguar F-Type Coupé of Cabriolet?

View Results

Laden ... Laden ...

Lees hier onze rijtest met de Jaguar F-Type Cabrio of de Coupé!

Deel dit bericht:

2 reacties op "First World Problems: Jaguar F-Type Coupé of Cabriolet?"

  1. TDB 23-09-2014 om 19:11

    F-Type Coupé, SOWIESO!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...