Teaser: De verrassing van Lamborghini voor Parijs ’14

Teaser: De verrassing van Lamborghini voor Parijs '14In tegenstelling tot de vele massaconstructeurs is het veel minder bekend wat Lamborghini zal presenteren in Parijs..

Maar de sympathieke Italianen uit Sant’Agata hebben naar goede gewoonte wel altijd iets bijzonder mee. Onderstaande flyer werd de wereld ingestuurd zonder bijkomende informatie, altijd goed om een buzz te creëren. Tenzij er voordien nog een hoop informatie lekt zullen we moeten aftellen naar donderdag 2 oktober, iets voor 10u, wanneer opperhoofd Winkelmann het doek van hun verrassing zal halen.

De woordspelling “One perfection is achieved, you can just double it” kan betrekking hebben op vele dingen. Productieplannen voor hun prachtige vierdeurs coupé – Estoque – zou direct hét beste autonieuws van 2014 zijn, al is dit minder waarschijnlijk. Eerst moet er namelijk een stoere SUV komen. Het verdubbelen van het vermogen lijkt ook bijzonder ambitieus, met 510 pk tot 700 pk heeft iedereen wel genoeg. De elektrificatie – twee krachtbronnen! – van een bestaand model – waarschijnlijk de Aventador – lijkt dan weer wél waarschijnlijk, al krijgen we vermoedelijk eerst een concept om naar de interesse te polsen.

Vorige keer kregen we een licht gewijzigde Gallardo en een unieke LP570-4 Superleggera Edizione Tecnica, de keer daarvoor kregen we het gelikte Sesto Elemento concept. Deze laatste schopte het zelfs tot een gelimiteerde productie, allemaal natuurlijk al lang de deur uit voor een stevig prijskaartje.

Teaser: De verrassing van Lamborghini voor Parijs '14

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...