Video: Aston Martin oorgasme op Spa-Francorchamps

Aston_Martin_One_77_HeaderMaar liefst vijf exemplaren van de Aston Martin One-77 geven het beste van zichzelf op ons Belgisch circuit

De Aston Martin One-77 werd vijf jaar geleden onthuld op het Autosalon van Genève en wordt gezien als één van de meest exclusieve wagens die Aston Martin ooit heeft geproduceerd. Met een prijskaartje van 1 miljoen euro en een oplage van 77 stuks is dat ook niet zo verwonderlijk.

De 7.3-liter atmosferische (!) V12 levert verbluffende prestaties. Met een kracht van 750 pk verdeeld over de twee achterste wielen is de sprint van 0 naar 100 km/h voorbij in 3,7 seconden. De snelheidsmeter stopt met tellen op een stopsnelheid van meer dan 354 km/h.De term Hypercar is hier wel op zijn plaats.

Geniet vooral van de verbluffende machine’s en droom weg bij de brullende motoren.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...