All Hail The Queen: Land Rover Evoque SW1

Range Rover Evoque SW1
Dit is de Range Rover Evoque SW1: een eerste van verscheidene special editions naar het thema “Inspired by Britain”.

All hail the Queen, de uitdrukking geldt ook nog steeds voor onze Schotse vrienden. Het Britse Rijk houdt stand en daar heeft Land Rover de nieuwe Evoque SW1 voor klaar als eerbetoon aan de koningin. Deze Range Rover Evoque zal op het Autosalon van Parijs tentoon staan en geeft het startschot van een hele reeks “Inspired by Britain” special editions.

Onder de motorkap wijzigt er niets, maar deze Evoque onderscheidt zich wel esthetisch. De SW1 werd gebaseerd op de Dynamic en is beschikbaar in Firenze Red, Fuji White, Loire Blue, Santorini Black of Corris Grey met een Fuji White dak en 20-inch lichtmetalen velgen met eveneens een witte finish. Wit blijft het thema bij de striping en op de spiegels alsook op de spoiler vinden we natuurlijk de Union Jack terug.

Binnenin werden de wijzigingen beperkt gehouden, maar de SW1 komt alvast met een knap Taurus Ebony lederen bekleding, contrasterende stiksels en geanodiseerde rode accenten. De versnellingspook van de manuele modellen kreeg een hip design, de instapdrempels zijn uniek en ook de vloermatjes werden aangepast. Tot slot komt de introductie van de SW1 tegelijkertijd met de introductie van het laser head-up display voor de Evoque. Bestellen gaat vanaf midden oktober, levertijden en prijzen blijven nog even onbekend.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...