Impressie: Mercedes-AMG GT Roadster

Impressie: Mercedes-AMG GT RoadsterOmtrent de komst van een Mercedes AMG GT in cabriovorm heerst nog heel wat onduidelijkheid, de eerste impressies ondertussen wel binnen.

Na een bijzonder uitgerekte mediacampagne over de ontwikkeling van de AMG GT en de langverwachte onthulling kunnen we even verder in de toekomst kijken. Begin oktober zal deze Ster ongetwijfeld een groot deel van de aandacht krijgen op het Autosalon van Parijs terwijl de productie in 2015 zal aanvatten. Nog voor de zomer zouden de meest gefortuneerde klanten hun nieuwste scheurijzer al in bezit hebben! Later volgen er nog enkele krachtigere circuitversies, een GT3 racevariant en de gelijklopende Black Series uitvoering.

Over een eventuele dakloze AMG GT heeft Das Haus nog geen woord gerept terwijl de voorgangers (SLS AMG en SLR) toch ook als Roadster gebouwd werden. Met de komst van een cabriomodel voor twee nieuwe segmenten (S-Klasse en C-Klasse Cabrio) heb je heel wat keuze, daarnaast gaan de SL– en SLK-Klasse maar al te graag dakloos. Of de Mercedes-AMG GT Roadster er nu wel of niet zal komen, dankzij X-Tomi hebben we toch een mooie impressie. Bouwen die handel!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...