Infiniti tovert de Q80 Inspiration tevoorschijn

Infiniti tovert de Q80 Inspiration tevoorschijnWe hadden een populaire Q30 crossover verwacht, maar Infiniti komt met de Q80 Concept naar Parijs, een voorbode van een nieuw vlaggenschip.

Na een eerste teaser van de voorpartij en de aanslepende geruchten van een kleine stadswagen op hoge poten dacht we nu toch wel gedacht dat het luxemerk van Nissan met de Q30 naar de stad van de liefde zou komen. Maar Infiniti ziet het duidelijk groots, de Q80 Inspiration moet een sierlijk gelijnde vierdeurs fastback worden met wederom een hybride aandrijflijn. Heel veel details zijn er nog niet beschikbaar, maar voor de Q50 Hybrid maken de Japanners gebruik van een V6 uit de rekken van Mercedes. Ook het onderstel zouden ze lenen van de Duitsers uit Stuttgart.

Momenteel moeten we het dus doen met twee vage teasers en lovende premiumwoorden, net voor de start van het Autosalon van Parijs verwachten we alle broodnodige informatie en knappe foto’s. Als alles goed verloopt krijgen we dan ergens in 2017 of 2018 een top of the range Infiniti, een krachtige performance variant mag dan uiteraard niet ontbreken.

Infiniti komt met verrassing naar Parijs

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...