Video: Cristiano Ronaldo rijdt de McLaren P1 & 650S Spider

Video: Cristiano Ronaldo rijdt de McLaren P1 & 650S SpiderHet leven van Cristiano Ronaldo is hard.. Op een sponsorevent moest het Portugees voetbalwonder even met een McLaren P1 en 650S Spider rijden!

De prestigieuze uurwerkbouwer TAG Heuer is al een tijdje sponsor van McLaren en Jenson Button, dankzij goede connecties kwam Cristiano Ronaldo ook even ten tonele. De sterspeler van Real Madrid bewees in het verleden maar al te graag zijn voetbalkundige vaardigheden, buiten de werkuren is hij ook een fervent sportwagenliefhebber en steeds beschikbaar voor promowerk. Naast enkele persoonlijke Ferrari’s, gesponsorde Audi’s en een McLaren voor het woon-werk verkeer zou hij ook een donkerblauwe LaFerrari besteld hebben, maar voor dit event moest hij even op het circuit van Jarama (Spanje) zich uitleven in een McLaren.

Na een kennismakingsronde in de 650 pk sterke zonneklopper uit Woking met de Formule 1 piloot eerst achter het stuur was het gelukkig ook tijd voor het betere werk. De McLaren P1 legt net geen 1.400 kg in de weegschaal terwijl hij maar liefst 903 pk toebedeeld kreeg. Hierdoor kan een geoefend piloot in minder dan 3 seconden vanuit stilstand naar 100 km/u accelereren, de topsnelheid ligt op 350 km/u.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...