Spyshots: BMW 1-Reeks Berline

Spyshots: BMW 1-Reeks BerlineEen BMW 1-Reeks Berline is momenteel nog nergens terug te vinden bij je lokale dealer, binnenkort zou daar wel eens verandering in kunnen komen.

Momenteel heeft München nog geen gepast antwoord op de Audi A3 Berline en de Mercedes CLA-Klasse maar met een 1-Reeks die wat extra plaatwerk en een verlengde koetswerkbouw krijgt kom je al vrij dicht in de buurt. Vorig jaar waren er al een hoop geruchten en gefluister in de wandelgangen, met deze reeks spyshots krijgen we écht een duidelijk teken van leven.

Ergens in 2015 verwachten we een laatste (beperkte) facelift voor de huidige 1-Reeks familie, tegen 2017 moet de nieuwe generatie er al zijn. Die zal het net zoals de huidige 2-Reeks Active Tourer en de komende X1 doen met het ULK platform, de kracht zal dus voor het eerst richting de voorwielen gaan. Het bestaansrecht van de Audi S3 Berline en de Mercedes CLA45 AMG moet de komst van een M(-Performance) versie van deze 1-Reeks Berline rechtvaardigen, al verwachten we eerst voldoende tijd en aandacht voor zuinige drie- en viercilinders.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...