Teaser: Fiat 500X

Fiat 500X TeaserMet een bijzonder roodkleurige videoteaser maakt Fiat ons duidelijk dat de onthulling van de nieuwe 500X niet meer lang kan uitblijven.

De Fiat 500 familie is van essentieel belang geworden voor de verkoopcijfers, vandaar dat men enkele jaren geleden begon aan een stevige uitbreiding met een grote, grotere en avontuurlijke variant ervan. De laatste variant mogen we dus binnenkort verwachten, na beelden van de carrosseriebouw en de videoteaser is het duidelijk dat het een crossover zal zijn.

Om kostenbesparende redenen werd de Fiat 500X en Jeep Renegade op een identiek platform ontwikkeld, we mogen dus een soortgelijk motorengamma verwachten met zowel kleine als fijne twee- en viercilinders. Of de stoere 500X eveneens de innovatieve negentraps automaat toebedeeld zal krijgen is nog koffiedik kijken, de vierwielaandrijving zou optioneel wel te verkrijgen zijn. De onthulling van de 500X staat gepland voor het nakende Autosalon van Parijs begin oktober, om de media-aandacht mooi te spreiden wachten de Italianen best niet te lang met de onthulling ervan.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...