Preview: Hyundai i20 Coupe [2015]

Preview: Hyundai i20 Coupé [2015]Na de voorstelling van de nieuwe generatie i20 met vijf deuren komt Hyundai met een eerste beeld van een sportiever gelijnde driedeurs!

Met de nieuwe Hyundai i20 willen de Koreanen meer dan ooit meespelen in het segment van compacte gezinswagens met een fris voorkomen, diverse personalisatiemogelijkheden en interessante krachtbronnen. Ook voor het interieur werd heel wat Europese moeite geleverd, maar om het hier écht te maken kom je best met diverse uitvoeringsvormen. Ook een extra sportieve i20 N versie zou op de planning staan, al moeten we daarvoor toch nog even geduld hebben.

Met een eerste schets werd de komst van een driedeurs i20 Coupé stiekem wel al bevestigd, al zien we die pas in 2015 in de showrooms. De ingrediënten zijn natuurlijk een paar deuren minder, een aflopende daklijn en wat dynamische karakterlijnen. Met wat digitaal geknutsel van X-Tomi Design hebben we alvast een vrij waarheidsgetrouwe impressie!

Preview: Hyundai i20 Coupé [2015]

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...