Impressie: Porsche “Gran Lusso” Coupe Concept

Impressie: Porsche Panamera Coupé "Gran Lusso" Concept - Daniele-PelligraDuitse degelijkheid met een Italiaans design: deze virtuele Porsche Gran Lusso Coupé Concept scoort op beide vlakken héél wat punten!

Deze Porsche Gran Lusso Coupé Concept is afkomstig uit de pen van Daniele Pelligra, een Italiaanse autodesigner die alreeds heel wat appreciatie kreeg met zijn creaties. Hij combineerde diverse recente modellen zoals de Panamera en de 918 Spyder met het Sport Turismo Concept van enkele jaren geleden. Omdat het hier om een hersenspinsel gaat, was er ook nog ruimte voor vleugeldeuren en agressieve bumpers.

De kans is bestaande dat Porsche van de nieuwe generatie Panamera enkele nieuwe uitvoeringen zoals een Coupé, Cabrio of Shooting Break zal voorzien, al zal het minder exotisch zijn als op deze tekening. Toch wist hij een goede zaak te slaan, Porsche opperhoofd Matthias Müller komt immers bij hem langs op het Autosalon van Parijs om een woordje uitleg. Als wij het voor het zeggen hadden in Zuffenhausen, kreeg Pelligra een job aan de tekentafel en werd het Panamera gamma alvast uitgebreid met deze Gran Lusso Coupé!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...