Impressie: Alfa Romeo Giulia

Impressie: Alfa Romeo Giulia Alfa Romeo is momenteel druk in de weer met de ontwikkeling van de nieuwe Giulia, de lat werd direct hoog gelegd met deze impressie.

Thorsten-Kirst – een onafhankelijke designer én autoliefhebber – toverde deze prachtige Alfa Romeo Giulia op zijn computerscherm. Per direct verkoos hij een extra sportieve Quadrifoglio Verde variant! Jammer genoeg zal het eindresultaat deze impressie niet benaderen, al hebben we het volledige vertrouwen in de designers uit Milaan. Ondertussen blijven de testwagens hun kilometers malen, al blijft het uiterlijk nog verborgen achter een Maserati Ghibli koetswerk.

De Alfa Romeo Giulia zou – als alles goed verloopt – volgend jaar het levenslicht zien. Tegen 2016 zou hij bij de dealers moeten staan en weerwerk moeten bieden aan de gevestigde (Duitse) waarden binnen het D-segment. Alfa wil back to the roots met een elegante cocktail van sportiviteit, charme, looks en het historische DNA, de verwachtingen staan dus hooggespannen! De Giulia Quadrifoglio Verde zou het op zijn beurt moeten opnemen tegen de BMW M3, Audi RS5 en Mercedes C63 AMG Coupé, en met een V8 uit het Ghibli motorenpack zien we dat maar al te graag gebeuren!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...