Belgische prijs Jeep Renegade: tussen €19.900 en €33.000

Belgische prijs Jeep Renegade: tussen €19.900 en €33.000 De nieuwe Jeep Renegade staat eind oktober bij de Belgische dealers, gevolgd door een wereldwijde lancering!

De nieuwe Jeep Renegade moet het gaan waarmaken in het populaire segment van de crossovers en compacte terreinwagens, zowel de stad als het platteland zou hem wel moeten liggen. Daarnaast is hij ook de eerste Jeep die gebouwd wordt in Italië – broederlijk naast de 500X – en werd voor het design samengewerkt tussen de Amerikaanse en Europese designers. Wereldwijd zal de Renegade aangeboden worden in maar liefst 100 landen, natuurlijk geeft men het startschot voor de verkoop eind september in Italië.

De prijzen voor de Belgische markt starten vanaf €19.900 voor de Jeep Renegade Sport met de 1.6-liter benzinemotor en 110 pk die pas later beschikbaar zal zijn, voor de 2.0-liter Multijet Trailhawk topmotorisatie betaal je €33.000. In ruil voor dat bedrag krijg je 170 pk én vierwielaandrijving terwijl een automatische transmissie met 9 versnellingen – ! –  voor een zijdezachte rij-ervaring moet zorgen. Tussen deze twee uitersten zitten nog 7 andere mogelijkheden, iedereen zal dus wel een Jeep Renegade naar eigen nood weten te vinden.

Naast een hippe en robuuste exterieurlook werd er ook heel wat moeite gestoken in het interieur. Zo krijgt de toekomstige klant leuke personalisatiemogelijkheden, actieve rijhulpsystemen, een hightech UConnect multimedia- en navigatiesysteem én een uniek My Sky zonnedak waarbij je de panelen handmatig kan verwijderen. In België komt de Renegade in 4 uitrustingsversies, in stijgende versies: Sport, Longtitude, Limited en Trailhawk.

Zoals het een moderne lancering beaamt, komt deze nieuwe Jeep ook met een gelimiteerde Opening Edition die gebaseerd is de Limited trim. Deze speciale reeks is enkel beschikbaar in het wit en oranje, steevast gecombineerd met een zwart dak en 18″ donkere velgen. Qua motorisatie kan je kiezen voor de 1.6-liter diesel (115 pk – 4×2), 2.0-liter diesel (140 pk – 4×4) en de 1.4-liter benzine (136 pk – 4×4). De BeLux markt krijgt slechts 63 exemplaren toegewezen die starten bij €26.400, snel zijn is dus de boodschap!

Lees hier onze eerste test met de Jeep Renegade!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...