Video: Porsche 997 GT3 RS vs Porsche 991 GT3

Video: Porsche 997 GT3 RS vs Porsche 991 GT3Sabine Schmitz, de Nürburgring Queen, vergelijkt haar 997 GT3 RS met de nieuwe GT3!

De Nürburgring is al enkele jaren hét referentiekader voor snelle en supersnelle sportwagens, voornamelijk voor de Duitse premiummerken is een goede tijd hier van levensbelang. De bekendste vrouw die hier het meest frequent vertoeft is ongetwijfeld Sabine Schmitz, die voor ons haar eigenste 997 GT3 RS – inclusief beperkte upgrades – vergelijkt ten opzichte van de nieuwe Porsche 991 GT3!

Gezien het feit dat je de technologie nooit kan bijhouden, zal het je niet verwonderen dat de nieuwste Porker de snelste is, al horen we het graag eens van een echte connaisseur. Hoewel de 991 GT3 nog steeds een atmosferisch beademende flat-six meekreeg, beschikt hij natuurlijk wel over een stuk meer vermogen en een bliksemsnelle PDK-transmissie. Of de nieuwe Porsche 991 GT3 RS tegen de wil van alle puristen toch een turbo zou meekrijgen, is nog een groot vraagteken, al is een nakende lancering kort nabij!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...