Spyshots: Skoda Fabia Combi 2015

Spyshots: Skoda Fabia Combi 2015De nieuwe Skoda Fabia hatchback is nog niet goed en wel voorgesteld of er duiden al beelden op van de meer praktische Fabia Combi op!

De Skoda Fabia deed het vrij goed inzake verkopen, de nieuwe generatie moet dat succesverhaal proberen verder te zetten. Daarvoor werd het design wat bijgeschaafd, kreeg het interieur een opfrisbeurt en werden de motoren zuiniger en efficiënter. Naast de Fabia hatchback is er ook een Fabia Combi die met een grote(re) kofferruimte een antwoord biedt op tal van praktische vragen, het is logisch dat deze pakezel dezelfde updates zal krijgen.

Op het nakende Autosalon van Parijs zullen de Tsjechen pas alle informatie meedelen dus het is nog wat afwachten in welke de Skoda Fabia Combi zal presteren. Bij de huidige variant schommelt de bagageruimte tussen 505 en 1.485 liter, de nieuwkomer zal ongetwijfeld beter doen tot groot jolijt van de simply cleaver veelgebruikers.

Op vlak van beschikbare motoren is het ook nog koffiedik kijken, al verwachten we een resem drie- en viercilinders zoals bij de technisch gerelateerde Volkswagen Polo. Die zijn niet enkel zuinig maar komen ook met een lage CO2 uitstoot voor de dag, meer dan ooit essentieel om een verkoopsucces te realiseren. We verwachten de Skoda Fabia Combi tegen de zomer van 2015 in de showrooms!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...