Officieel: Mercedes Marco Polo Activity

Officieel: Mercedes Marco Polo ActivityVoor de veelzijdige avonturier komt Mercedes nu ook met een Marco Polo Activity, gebaseerd op de nieuwe Vito!

Klinkt de Marco Polo naamgeving je nogal bekend in de oren? Dat kan, want ook van de gloednieuwe Mercedes V-Klasse werd er een Marco Polo versie gelanceerd die luxe en veelzijdigheid op een interessante manier weet te combineren. Met een stevig prijskaartje (vanaf €54.000) is die Mercedes V-Klasse Marco Polo niet voor iedereen weggelegd, daarom dat de Vito Marco Polo Activity alreeds beschikbaar is vanaf €39.000 in Duitsland.

Binnenin krijg je een uitklapbare tafel, een kleine kookplaat, een frigo, mooie gordijnen en elektrische ramen, de grote achterbank kan zichzelf transformeren in een bed voor 3 personen. Zoek je nog meer ruimte kan je kiezen voor een extra uitklapbare slaapbank op het dak. Motorisch zijn er vijf mogelijkheden beschikbaar voor de Mercedes Vito Marco Polo Activity, gaande van 88 pk tot 190 pk met zowel voor-, achterwiel als vierwielaandrijving.

De première voor deze avontuurlijke reispartner zal volgende week plaatsvinden tijdens de Messe für Caravan, Reisemobile, Camping & mobile Freizeit – Caravan Salon in de volksmond – te Düsseldorf!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...