Nog meer foto’s: nieuwe Kia Sorento

Nog meer foto's: nieuwe Kia SorentoKia zal op het komende Autosalon van Parijs op gepaste wijze de nieuwe Sorento voorstellen, ondertussen kreeg het thuisland de wereldpremière.

Ons Koreaans is een beetje harig maar met enkel de foto’s (in lage kwaliteit) te bekijken kunnen we de designprogressie bij de grote SUV enkel maar toejuichen. Terwijl de huidige generatie meer neigt richting een diehard avonturier lijkt men de nieuwe Sorento een stevige scheut luxe geschonken hebben. Of er veel verschillen zijn tussen de Kia Sorento voor Zuid-Korea en de Europese variant kunnen we jullie nog niet vertellen, wanneer het persbericht in onze bus valt zullen we dat uiteraard communiceren naar jullie toe. In Korea komt deze Sorento met twee dieselmotoren op de markt, een 2.0-liter viercilinder met 186 pk / 400 Nm en een 2.2-liter CRDi het doet met 200 pk / 440 Nm, we gaan er vanuit dat deze laatste krachtbron sowieso de grote oversteek zal maken naar onze contreien.

Lees hier onze rijtest met de huidige Kia Sorento 2.2 CRDI!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...