Spyshots: Alfa Romeo Giulia

Spyshots: Alfa Romeo GiuliaLaat je niet misleiden door de Ghibli looks, dit is wel degelijk de Alfa Romeo Giulia!

Na jaren van extreem uitstelgedrag krijgen we met deze foto’s eindelijk een serieus teken van leven te zien van de toekomstige Alfa Romeo Giulia. Deze premium berline – mét achterwielaandrijving – moet plaats nemen boven het huidige gamma terwijl het sportieve DNA terug veelvoudig aanwezig zal zijn. Een verkort Maserati Ghibli platform wordt momenteel nog gebruikt tijdens de eerste openbare testsessies, onder de camouflage zitten wel al Alfa Romeo onderdelen!

Als het ontwikkelingsproces geen extreme vertragingen meer oploopt krijgen we deze Italiaan – interne code: Tipo 952 – te zien in het derde kwartaal van 2015, naar alle waarschijnlijkheid op het Autosalon van Frankfurt. Motorisch zal je niets te kort komen in de Alfa Romeo Giulia, daar zorgt de 3.0-liter V6 met 300 pk en meer wel voor. Ook hier verwachten we een topversie onder de Quadrifoglio Verde noemer!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...