Nieuwe Suzuki Vitara staat in Parijs!

Nieuwe Suzuki Vitara staat in Parijs!Verrassing van formaat! Suzuki zal namelijk de nieuwe Vitara voorstellen op het Autosalon van Parijs.

Met een frisse koetswerkkleur stuurde Suzuki juist de eerste beelden van de gloednieuwe Vitara de wereld rond. Met dynamische lijnen, een grote grille en een duotone kleurstelling hebben ze alvast een knap resultaat neergezet, met het iV-4 Concept zagen we vorig jaar dat het wel goed ging zat. Hoe dan ook, we temperen best nog heel even ons enthousiasme tot de Japanners naar buiten komen met meer foto’s en informatie. Qua personalisatie zou je verregaande keuze krijgen uit diverse opties!

Standaard zal de Suzuki Vitara naar buiten rollen met voorwielaandrijving, al zal je naar alle waarschijnlijkheid kunnen opteren voor de ALLGRIP vierwielaandrijving die we al kennen uit de SX4 S-Cross! Qua motoren komen er diverse benzine- en dieselblokken met een zeer lage CO2 uitstoot en verbruik, al moeten we nog wachten tot begin oktober op alle cijfertjes. De prijslijst van de Suzuki Vitara start bij €18.499!

Lees hier onze rijtest met de huidige Suzuki Grand Vitara!

Nieuwe Suzuki Vitara staat in Parijs!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...