Tesla opent 3e Belgische vestiging in Antwerpen

Tesla opent 3e Belgische vestiging in AntwerpenGoed nieuws voor de Belgische Tesla fans en eigenaars, langs de A12 werd recentelijk een nieuwe Tesla Store geopend!

Naast een hippe Tesla Store in hartje Brussel en een logistieke draaischijf in Zaventem opent de Californische autoconstructeur nu een 3e vestiging in ons klein Belgenland. Op een strategische locatie langs de A12 in Aartselaar ben je vanaf heden steeds welkom voor zowel informatie, het samenstellen van jouw ideale Model S of het onderhoud van je bestaande wagen. Ook de nieuwe modellen zoals de krachtigere Model S en de Model X zullen hier natuurlijk verschijnen.

In België loopt de verkoop meer dan goed, momenteel zijn er al een kleine 300 eigenaars terug te vinden. Daarvan is een groot deel gewonnen voor de ecologische gedachte, al zijn er ook heel wat zakelijke rijders die genieten van de fiscaal zeer gunstige regeling met een CO2 uitstoot van 0 g/km. Het grote succes heeft ook zo zijn gevolgen voor de levertijd, momenteel moet je bijna een half jaar wachten op je elektrische bolide. Alle noodzakelijke informatie omtrent de nieuwe Tesla Store in Aartselaar vind je uiteraard op hun website.

Tesla wist nog goed nieuws te brengen, zo is de eerste Supercharger geïnstalleerd op Belgisch grondgebied te Nijvel. Hier je luxewagen een half uurtje aan de stekker hangen resulteert in een maximale capaciteit waarmee je normaliter zonder problemen tot in Luxemburg, Frankrijk, Nederland of Duitsland geraakt waar de volgende Supercharger weer op je wacht!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...